Höyryä taas raiteilla Höyryjunaliikenne 2018 !

Alustava liikennöintisuunnitelma kaudelle 2018

Pielisen Messut Valtimolla  16.6.2018                                                                                                 Nurmes-Valtimo-Nurmes                                                                                              Liput: Aikuiset menopaluu 25€, lapset puoleen hintaan

Yöttömänyön junamatka Kontiomäelle  30.6.2018                                                                                        Nurmes-Valtimo-Vuokatti-Kontiomäki ja takaisin                                                                      Junassa mahdollisuus makuuvanu paikkaan                                                                               Liput : Aikuiset 80€  menopaluu. Makuuvaunussa 100€  Lapset puoleen hintaan       Alustava aikataulu: Nurmes klo.20.15, Valtimo klo.20.50, Maanselkä klo. 21.40,      Vuokatti klo. 22.20, Kontiomäki klo. 23.15. Lähtö takaisin Nurmekseen klo.0.15     Vuokatti klo. 0.55, Maanselkä klo. 01.35, Valtimo klo. 02.15, Nurmes klo. 03.00   Loma Nurmeksen Mobilistien Rompe tapahtuma Nurmeksen satamassa 30.6-1.7

Nurmeksen Musiikkiviikon tapahtuma veturitallilla 3.7.2018                                   Musiikkiesitys tallilla ja mahdollisesti myös pieni höyryjunaretki                                 Aikataulu ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin

26 Waltakunnallit  Weteraanikonepäivät Oulaisilla 6-7-8.7.2018                                               6.7 Siirtoajo Ouluun   7.7 ja 8.7 Oulu – Oulainen – Oulu    9.7 Siirtoajo Oulu – Nurmes   Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin                                               Siirtoajot Ouluun ja Oulusta liikennöidään myös matkustajajunina

Nurmes-Joensuu-Ilomantsi 13.7-15.7.2018                                                                                      13.7 Siirtoajo Nurmes-Joensuu 14.7 ja 15.7 Joensuu-Ilomantsi-Joensuu                                15.7 Siirtoajo Joensuu-Nurmes                                                                                                       Siirtoajot liikennöidään matkustajajunina                                                                           Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin

Karhu Festivaalit 17.8-18.8.2018                                                                                                          16.8 Siirtoajo Nurmes-Joensuu 17.8 ja 19.8 Joensuu-Ilomantsi-Joensuu                                19.8 Siirtoajo Joensuu-Nurmes                                                                                                       Siirtoajot liikennöidään matkustajajunina                                                                           Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin

Hämärän kapan ilta 28.9.2018                                                                                                       Nurmes-Lieksa-Pankakoski-Lieksa-Nurmes                                                                                Aikataulut ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin